Ga naar content
Tekst - Tuinonderhoud

Uw tuin in topconditie 

Uw tuin is een verlengstuk van uw huis, een plek waar herinneringen worden gemaakt en waar de natuur tot rust komt. Om hier optimaal van te kunnen genieten, heeft deze zorg en aandacht nodig. Graag houden wij uw tuin in topconditie met onderhoud op maat. Door regelmatig onderhoud te laten plegen: 

  • Behoudt u de schoonheid en structuur van uw tuin. 
  • Verlengt u de levensduur van planten en bomen. 
  • Verzekert u een gezonde groei en bloei. 
  • Creëert u een verzorgde en aangename plek voor u en uw gezin. 

Onze aanpak  

Onze deskundige hoveniers hebben passie voor tuinen en oog voor detail. Afhankelijk van uw wensen gaan zij als volgt te werk:  

  • Eenmalig onderhoud: Soms heeft een tuin gewoon een opfrisbeurt nodig. Ons team kan uw tuin transformeren, onkruid verwijderen, snoeien, bemesten en meer. 
  • Periodiek onderhoud: Wilt u dat uw tuin er het hele jaar door verzorgd uitziet? Overweeg dan periodiek onderhoud. We plannen regelmatige bezoeken om ervoor te zorgen dat uw tuin altijd in topconditie is. 
  • Onderhoudscontract: Voor totale gemoedsrust bieden we onderhoudscontracten aan. Hiermee garandeert u regelmatige zorg voor uw tuin, afgestemd op uw specifieke wensen en behoeften. 

Werkzaamheden tuinonderhoud  

Elke tuin is uniek en daarom bieden we een breed scala aan werkzaamheden aan om ervoor te zorgen dat uw specifieke behoeften worden aangepakt. Hierbij kunt u denken aan: snoeien, om vorm en groei te bevorderen. Bemesten, voor voeding en gezonde plantgroei. Onkruidbestrijding, om uw tuin onkruidvrij te houden. Grasmaaien, voor een fris en verzorgd gazon. Beplanting aanvullen of vernieuwen van planten en bloemen. Terras- en bestratingsonderhoud, voor een schone en veilige buitenruimte. 

Professioneel en betrouwbaar  

Met jarenlange ervaring in het vak zijn wij gepassioneerd over wat we doen. Ons toegewijde team zorgt niet alleen voor uw tuin, maar luistert ook naar uw wensen en behoeften. Daarnaast kiest u bij ons voor professionaliteit en betrouwbaarheid. Met behulp van hoogwaardige materialen en gereedschappen zorgen wij ervoor dat u alle seizoenen kunt genieten van uw tuin. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen. 

Jan van Gent Tuinen logo
Jan van Gent Tuinen

Direct contact

Jan van Gent Tuinen logo
Jan van Gent Tuinen

Videogalerij

videos

 

Jan van Gent Tuinen logo
Jan van Gent Tuinen

Terugbelverzoek

Vul uw contactgegevens in
Jan van Gent tuinen icon
Tekst - Over ons
Over Jan van Gent Tuinen

Wie zijn wij?

Op onze website kunt u zien wat wij voor uw tuin kunnen betekenen. Niet alleen voor het ontwerp, de aanleg en het advies maar ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Mede door onze persoonlijke aandacht en vakkennis garanderen wij u een tevreden resultaat. Indien u naar aanleiding van de informatie op deze website contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via de gegevens op onze contactpagina.

U kunt ons natuurlijk ook bellen.

Jan van Gent Tuinen logo
Jan van Gent Tuinen
Lees meer
Jan van Gent tuinen icon Jan van Gent tuinen icon Jan van Gent tuinen icon
Jan van Gent tuinen icon Jan van Gent tuinen icon

Interesse in ons werk?

algemeneTipsJanvangenttuinen (1)
algemeneTipsJanvangenttuinen (1)
391926_priroda_vesna_sad_derevya_yabloni_oduvanchiki_soln_2560x1600_www-gdefon-ru_
391926_priroda_vesna_sad_derevya_yabloni_oduvanchiki_soln_2560x1600_www-gdefon-ru_
Tekst - Tips

Tuinieren in de zomer: wat moet je doen of juist laten?

De tuin is de place to be als het zonnetje schijnt, maar als het gras tot je knieën staat en het onkruid massaal zijn weg omhoog vindt tussen de tegels, is het lastig ontspannen. In de zomer zul je daarom ook af en toe moeten tuinieren om ervoor te zorgen dat de tuin er mooi bijstaat. Wat je moet doen of juist laten, lees je hieronder.

Jan van Gent Tuinen logo
Jan van Gent Tuinen
Lees meer