Ga naar content
Tekst - Tuinaanleg

Tuinaanleg door Jan van Gent Tuinen 

Wanneer u aan een nieuwe tuin denkt, denkt u wellicht aan een plek van rust, ruimte en vol groen. Een plek waar u kunt genieten van de natuur, in het midden van uw eigen woonomgeving. Het team van Jan van Gent Tuinen begrijpt dit als geen ander. Wij zijn dé specialist op het gebied van tuinaanleg. Maar hoe doen wij dit?  

Werkwijze tuinaanleg  

Als hovenier geloven we in een persoonlijke benadering. Uw tuin moet immers een weerspiegeling zijn van uw persoonlijkheid en wensen. Tijdens een eerste kennismaking brengen we uw wensen in kaart. We kijken samen naar de mogelijkheden van uw tuin, rekening houdend met de ligging, het budget en uw voorkeuren. Met deze informatie in het achterhoofd maken we een uniek en passend ontwerp. Onze ervaren hoveniers beschikken over de kennis en vaardigheden om vervolgens uw droomtuin te realiseren. Of u nu een moderne stadstuin wilt, een landelijke tuin of een onderhoudsvriendelijke tuin, wij maken het mogelijk. 

Stappenplan tuinaanleg 

  1. Kennismaking en inventarisatie: Tijdens een eerste gesprek luisteren we aandachtig naar uw wensen en ideeën. Samen verkennen we de mogelijkheden die uw tuin biedt. 
  2. Ontwerp: Op basis van de verzamelde informatie maken we een uniek tuinontwerp. Hierin komt onze creativiteit en uw visie samen. 
  3. Offerte: Na goedkeuring van het ontwerp stellen we een duidelijke offerte op. Hierin zijn alle kosten opgenomen, zodat u precies weet waar u aan toe bent. 
  4. Aanleg: Onze hoveniers gaan aan de slag. Zij hebben oog voor detail en werken met de grootste zorg aan uw tuin. 
  5. Oplevering: Wanneer de tuin klaar is, lopen we samen een ronde om alles te bespreken en eventuele laatste aanpassingen te doen. 
  6. Nazorg: Ook na de oplevering staan we voor u klaar. We geven tips voor onderhoud en kunnen dit naar wens uitvoeren.  

Wat zijn de kosten van tuinaanleg? 

De kosten variëren en zijn afhankelijk van verschillende factoren. Denk hierbij aan de grootte van uw tuin, de materialen die gebruikt worden en de complexiteit van het ontwerp. Wij streven ernaar om voor ieder budget een passende oplossing te bieden. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel, dus u komt nooit voor onverwachte verrassingen te staan. 

Onze projecten  

Een tuin is meer dan alleen een stukje grond. Het is een plek waar u kunt ontspannen, genieten en samenkomen. Dankzij onze jarenlange ervaring, persoonlijke benadering en vakmanschap zijn we in staat uw droomtuin te realiseren. Wilt u inspiratie opdoen? Benieuwd naar ons werk? Bekijk dan hier onze projecten.  

Jan van Gent Tuinen logo
Jan van Gent Tuinen
Tuinaanleg

Direct contact

Jan van Gent Tuinen logo
Jan van Gent Tuinen

Videogalerij

videos

 

Jan van Gent Tuinen logo
Jan van Gent Tuinen

Terugbelverzoek

Vul uw contactgegevens in
Jan van Gent tuinen icon
Tekst - Over ons
Over Jan van Gent Tuinen

Wie zijn wij?

Op onze website kunt u zien wat wij voor uw tuin kunnen betekenen. Niet alleen voor het ontwerp, de aanleg en het advies maar ook voor het onderhoud van uw tuin bent u bij ons aan het juiste adres.

Mede door onze persoonlijke aandacht en vakkennis garanderen wij u een tevreden resultaat. Indien u naar aanleiding van de informatie op deze website contact met ons wilt opnemen, dan kan dat via de gegevens op onze contactpagina.

U kunt ons natuurlijk ook bellen.

Jan van Gent Tuinen logo
Jan van Gent Tuinen
Lees meer
Jan van Gent tuinen icon Jan van Gent tuinen icon Jan van Gent tuinen icon
Jan van Gent tuinen icon Jan van Gent tuinen icon

Interesse in ons werk?

algemeneTipsJanvangenttuinen (1)
algemeneTipsJanvangenttuinen (1)
391926_priroda_vesna_sad_derevya_yabloni_oduvanchiki_soln_2560x1600_www-gdefon-ru_
391926_priroda_vesna_sad_derevya_yabloni_oduvanchiki_soln_2560x1600_www-gdefon-ru_
Tekst - Tips

Tuinieren in de zomer: wat moet je doen of juist laten?

De tuin is de place to be als het zonnetje schijnt, maar als het gras tot je knieën staat en het onkruid massaal zijn weg omhoog vindt tussen de tegels, is het lastig ontspannen. In de zomer zul je daarom ook af en toe moeten tuinieren om ervoor te zorgen dat de tuin er mooi bijstaat. Wat je moet doen of juist laten, lees je hieronder.

Jan van Gent Tuinen logo
Jan van Gent Tuinen
Lees meer