Nieuws

Nieuwe graafmachine
1 februari 2016
Onlangs hebben wij een nieuwe graafmachine aangeschaft om de werkzaamheden in de tuin te vergemakkelijken.

Graafmachine

 

Jan van Gent gaat groen
28 september 2015
Sinds 18 september is ons bedrijf overgegaan op groene energie. Ons schuurdak telt maar liefst 21 zonnepanelen.

Zonnepanelen

 

Nieuw project: Groene schoolpleinen
28 januari 2015
Afgelopen december zijn de scholen Diligence en Anthonius te Sassenheim samen met ons tot overeenstemming gekomen om in het voorjaar van 2015 nieuwe groene schoolpleinen te realiseren.

schoolsassenheimondertekening2      schoolsassenheimondertekening1

 

Vakdiploma Hovenier
29 december 2013
Onze medewerker Patrick van Lierop, heeft na 3 jaar studie het vakdiploma hovenier behaald.Patrick van harte gefeliciteerd !

 

Groene schoolpleinen
10 juni 2013
Wij gaan binnenkort bij de scholen ‘De Regenboog’ en ‘De Achtbaan’ in Voorhout een groen schoolplein aanleggen. De scholen hebben via Fonds 1818 een subsidie ontvangen om dit project te gaan verwezenlijken.

 

Nieuwe site
19 maart 2013
Vanaf vandaag is onze nieuwe site online. We zullen hier naast onze bedrijfsinformatie ook regelmatig informatie plaatsen die nuttig zijn bij het onderhoud van uw tuin. U kunt zich binnenkort ook op onze nieuwsbrief abonneren om op tijd te worden geïnformeerd over seizoensgebonden activiteiten in uw tuin.

 

BTW-verlaging
1 maart 2013
Het btw-tarief op arbeidskosten bij renovatie, herstel en tuinonderhoud van woningen in de bestaande bouw is verlaagd van 21% naar 6%. Het 6%-tarief is van toepassing op het vernieuwen, vergroten, herstellen of vervangen en onderhouden van (delen van) de woning. Ook aanleg en onderhoud van de tuin door hoveniers valt onder het 6%-tarief. Het verlaagde tarief is alleen van toepassing op de arbeidskosten en niet op de gebruikte materialen. De verlaging is ingegaan per 1 maart 2013.Let op! De verlaging is tijdelijk en duurt tot 1 maart 2014. Dus profiteer zo lang het nog kan!
Bron: Antwoord voor bedrijven